top of page
Bakgrunn

Gabriela har over 12 års erfaring med Biodanza og er utdannet Biodanzalærer ved Norsk Biodanzaskole av Unni Heim (Rolando Toro Systemet). 

Kombinasjonen av Biodanza, uttrykk-bevegelse og selvutvikling har i mange år vært og er hennes viktigste verktøy for uttrykke seg. 

 

Hun har studert fulltid i 2 år Expression Corporal (uttrykk bevegelse) i Buenos Aires ved Maria Ruanova Dans skole ( U.N.A. Universidad Nacional de Artes del Movimiento ). Hun praktiserer i mange andre typer av danse- og bevegelse teknikker som Tai Chi, Qi-gong ved Norsk Taiji Senter med Pamela Hiley. Gabriela har praktisert regelmessig 5 rytmer av Gabrielle Roth med Hege Gabrielsen og deltok i mange workhsop med Alain Allard og Gabrielle Roth. Naturligvis Gabriela er glad i å danse også latinske rytmer.

 

Fra 2013 har hun holdt ukentlige Biodanza klasser og workshop i Oslo.

Fra 2014 holder hun kurs i biodanza og dans, bevegelse og kreativitet for Seniorer på Sykehjem og dagsenter i Oslo.

I tillegg til Biodanza utdannelsen har Gabriela fullført:

  • SONAS programmet. (Multisensorisk stimulering program for personer med demens. "Diakonhjemmet Omsorg" 2022

  • Dans Bevegelse og Helse på NTNU 2017. Trondheim

  • Spesialisering i Biodanza for Elderly. UK

  • Spesialisering i Biodanza for Barn & Ungdom. Norge  

  • Extension i Biodanza & self Esteem. Norge 

  • Kultur, helse & omsorg Nasjonalt Kompetansesenter. Seminar om Dans for livsglede, Mestring og Helse. Bærum Kulturhus, Sandvika, Norge 

  • Axelsons Body Work School, Mindfulness i hverdagen med Viggo Johansen.  

 

Gabriela jobber deltid som Miljøarbeider i sykehjem og har også mer enn 10 års erfaring med å har jobbet i multikulturelle barnehager blant annet 7 år fulltid i en tospråklig norsk-spansk barnehage i Oslo.

DSCF4406_edited_edited.jpg
bottom of page